Magyar  |  English  |  Româna  
 
Cégünkről
Termékek
Partnereink
Kapcsolat
Hírek
   

Vevőink:
Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb cégünknél. Vevőinknek a termékek értékesítésén túl, olyan optimális megoldásokat kínálunk, amelyekkel javíthatják piaci versenyképességüket. Ezért arra törekszünk, hogy a forgalmazott termékek minősége és az általunk nyújtott szolgáltatás színvonala kimagasló legyen.

Munkatársaink:
Munkatársainknak olyan biztonságos, nyílt légkörű munkahelyet teremtünk, ahol mindenki osztozhat cégünk sikereiben. Lehetőséget adunk az egyéni ambíciók kibontakoztatására, valamint a folyamatos tanulásra, továbbképzésre, ami elengedhetetlen feltétele annak, hogy kollegáink megfeleljenek a XXI. század kihívásainak. Munkatársainktól megköveteljük, hogy minden cselekedetükkel vevőink érdekeit szolgálják.

Eredményesség:
Az eredményesség az alapja cégünk folyamatos növekedésének és versenyképességünk fenntartásának - garantálja számunkra azokat a forrásokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy képesek legyünk megfelelni az egyre élesedő piaci verseny kihívásainak. A tulajdonosok elégedettsége hosszútávú munkalehetőséget biztosít az alkalmazottaknak, így minden munkatársunk elemi érdeke az eredményes, nyereségközpontú tevékenység.

Beszállítóink:
Beszállítóink megbízhatósága és eredményessége cégünk sikerének záloga, ezért kiválasztásuknál több szempont szerint értékeljük beszállítóinkat. Szerződéses partnereink a szállított termékek mellett a szükséges know-how-t is rendelkezésünkre bocsátják.

  Vissza
 
 
© Variachem 2009 Minden jog fenntartva Impresszum           Kapcsolat           Oldaltérkép           Jogi nyilatkozat           prezi   Design & CMS: Dolphinet