Magyar  |  English  |  Româna  
 
Cégünkről
Termékek
Partnereink
Kapcsolat
Hírek
   

A Variachem Kft. a vevői igényeket mindenkor kielégítő kereskedelmi szolgáltatást nyújt, ami a piaci működésének és eredményességének az alapját jelenti.

A Variachem Kft. vevőközpontú piaci stratégiájának alapvető eleme szolgáltatási minőségszínvonalának folytonos fenntartása, illetve fejlesztése és így a versenyképesség állandó biztosítása.

Ehhez eszközként alkalmazza a nemzetközi követelményekkel összhangban levő, az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő, folyamatorientált minőségirányítási rendszert.

A Variachem Kft. az üzleti , minőségügyi célkitűzéseinek megvalósítása érdekében szorosan együttműködik beszállítóival. A beszállítóktól megkövetelt a beszállított termékek mindenkori kiváló minősége, valamint a pontos határidőtartás és a dokumentáltság. Az üzleti élet minden területén célunk a kölcsönösen előnyös, partnerkapcsolatok fenntartása.

A Variachem Kft. minden munkatársa felé elvárás a minőségszemléletű, igényes munkavégzés és a kft. célkitűzéseinek teljesítésében a legjobb képességük szerinti részvétel.
Minden munkatársunk felelős a minőségirányítási rendszerünk előírásainak pontos betartásáért.

 

Pintér Zoltán

ügyvezető igazgató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Vissza
 
 
© Variachem 2009 Minden jog fenntartva Impresszum           Kapcsolat           Oldaltérkép           Jogi nyilatkozat           prezi   Design & CMS: Dolphinet