Magyar  |  English  |  Româna  
 
Cégünkről
Termékek
Partnereink
Kapcsolat
Hírek
   
PARTNEREINK

Az ASCOTEC® 20 éves tapasztalattal rendelkező, független vállalat, a korrózióvédelem területén az egyik legfontosabb szereplő. 
ASCOTRAN® és ASCONIUM® márkanév alatt kínálunk korrózióvédelmi megoldásokat a festékipar és a fémmegmunkálás számára.
Imerys_logo_hu

Az Imerys Talc piacvezető talkum szállító, amely világszerte vevők ezreit szolgálja ki napjainkban. Megbízhatósága mellett ki kell emelnünk a partnereknek nyújtott szolgáltatásait, pl. a különböző alkalmazásokhoz biztosított műszaki támogatást - ezek különböztetik meg az Imerys-t a versenytársaitól.

A csoport a világ talkumtermelésének 15 százalékát biztosítja. A talkum megszámlálhatatlan ipari területen javítja a termékek teljesítményét, úgy mint: papírgyártás, különféle műanyagok, kerámiák, festékek, kozmetikumok gyártása, mezőgazdaság és gyógyszergyártás.

A Luzenac márkanév az egyik legmagasabb minőséget képviseli a talkum piacon.

Schwegmann_logo_HU

A Bernd Schwegmann cég, az alapítása óta a festék- és nyomdaipar igényeinek megfelelő vegyi anyagok fejlesztésére és gyártására specializálódott. Sikerük alapja, hogy termékkínálatukat egyenletes magas minőségben, folyamatosan a piac igényeihez igazítják, valamint, hogy munkatársaik és képviseleteik világszerte, egyénre szabott szolgáltatást biztosítanak vevőiknek. A Bernd Schwegmann cég folyamatos erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a termékeik összetétele és az alapanyagok kezelése összeegyeztethető legyen a legutolsó környezetvédelmi irányelvekkel.

A Variachem Kft; a cég festékipari adalékszereinek a hivatalos magyarországi és romániai disztribútora.

Fontosabb márkák: Antigel; Schwego Wett; Blister Free; Mittel S; Schwego Foam; La Thix; Schwego Pur; Korrodur; Schwego Corrit; Schwego Antimec

eoc_logo_hu
Az EOC GROUP belgiumi székhelyű családi vállalat. Az általuk gyártott vizes diszperziókat és adalékanyagokat forgalmazzuk a magyar piacon az alábbi márkanevek alatt:
EXODISP - sztirol-akrilát, vagy tiszta akrilát bázisú kötőanyag
EXOPUR - PU diszperziók
EXOSTRUCT - sztirol-butadién-latex diszperziók

A németországi székhelyű Lanxess-el, illetve annak elődjével több, mint 20 éve ápolunk szoros partneri kapcsolatot. A Bayferrox® és Colortherm® szervetlen pigmentek mellett, gumiipari adalékszereket forgalmazunk. 

Ezen az oldalon néhány izgalmas példa található a Bayferrox® felhasználására:
PIGMENT STORIES


  Vissza
 
 
© Variachem 2009 Minden jog fenntartva Impresszum           Kapcsolat           Oldaltérkép           Jogi nyilatkozat           prezi   Design & CMS: Dolphinet