Magyar  |  English  |  Româna  
 
Cégünkről
Termékek
Partnereink
Kapcsolat
Hírek
   
PARTNEREINK
wacker_logo
Imerys_logo_hu

Az Imerys Talc piacvezető talkum szállító, amely világszerte vevők ezreit szolgálja ki napjainkban. Megbízhatósága mellett ki kell emelnünk a partnereknek nyújtott szolgáltatásait, pl. a különböző alkalmazásokhoz biztosított műszaki támogatást - ezek különböztetik meg az Imerys-t a versenytársaitól.

A csoport a világ talkumtermelésének 15 százalékát biztosítja. A talkum megszámlálhatatlan ipari területen javítja a termékek teljesítményét, úgy mint: papírgyártás, különféle műanyagok, kerámiák, festékek, kozmetikumok gyártása, mezőgazdaság és gyógyszergyártás.

A Luzenac márkanév az egyik legmagasabb minőséget képviseli a talkum piacon.

perstorp_logo

A Perstorp-csoport piacvezető szerepet tölt be a vegyianyag-specialitások gyártásának bizonyos területein. A cég 127 éves sikertörténetével mindössze néhány vegyianyaggyártó versenyezhet világszerte. Termékeit alkalmazzák az űrkutatás, tengerészet, festékipar, vegyipar és építőipar területein. Ezen felül megtalálhatóak különféle termékekben az autóiparban, takarmánygyártásnál, a csomagolóanyag iparban, valamint az elektronikai eszközök gyártásánál.

Magyarországon a Variachem Kft. a Perstorp hivatalos képviselője az élelmiszeripar és takarmánygyártás kivételével minden területen.

Fontosabb márkanevek és termékek: Boltorn® (dendrikus polimer); Kálcium-formiát; Capa® (kaprolakton); Charmor® (termékek tűzvédő festékekhez); Easaqua® (alifás poliizocianát vizes bázisú PU bevonatokhoz); Emoltene® (PVC és gumi lágyító); Neopentil-glikol; Pentaeritrit; TMP; Tolonate® (alifás poliizocinát oldószeres és HS PU bevonatokhoz)

Schwegmann_logo_HU

A Bernd Schwegmann cég, az alapítása óta a festék- és nyomdaipar igényeinek megfelelő vegyi anyagok fejlesztésére és gyártására specializálódott. Sikerük alapja, hogy termékkínálatukat egyenletes magas minőségben, folyamatosan a piac igényeihez igazítják, valamint, hogy munkatársaik és képviseleteik világszerte, egyénre szabott szolgáltatást biztosítanak vevőiknek. A Bernd Schwegmann cég folyamatos erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a termékeik összetétele és az alapanyagok kezelése összeegyeztethető legyen a legutolsó környezetvédelmi irányelvekkel.

A Variachem Kft; a cég festékipari adalékszereinek a hivatalos magyarországi és romániai disztribútora.

Fontosabb márkák: Antigel; Schwego Wett; Blister Free; Mittel S; Schwego Foam; La Thix; Schwego Pur; Korrodur; Schwego Corrit; Schwego Antimec

peramin_logo
eoc_logo_hu
  Vissza
 
 
© Variachem 2009 Minden jog fenntartva Impresszum           Kapcsolat           Oldaltérkép           Jogi nyilatkozat           prezi   Design & CMS: Dolphinet