Magyar  |  English  |  Româna  
 
Cégünkről
Termékek
Partnereink
Kapcsolat
Hírek
   
PARTNERS
wacker_logo


 imerys_logo_RO

Rio Tinto Minerals este unul dintre furnizorii principali de pe piaţă pentru boraţi si talc, cu mii de clienţi în întreaga lume. Echipa noastră are 2300 de angajaţi în cadrul a 40 de locaţii de pe cinci continente. Suntem lideri în domeniul  mineralelor industriale în ce priveşte calitatea produselor, siguranţa livrărilor şi suportul tehnic – servicii ce conferă calitate pentru clienţii noştri şi ne diferenţiază de competiţie.

Grupul RTM asigură de asemenea 20% din consumul global de talc. Talcurile îmbunătăţesc rezultatele în nenumărate aplicaţii, incluzând: hârtie, vopsele, mase plastice, ceramică, produse pentru îngrijire personală, agricultură şi farma.

 perstorp_logo

Grupul Perstorp este un lider global în câteva demenii ale pieţei chimiei de specialitate. Numai câteva companii din domeniul chimic pot rivaliza cu cei 127 de ani de success ai grupului Perstorp. Produsele Perstorp sunt folosite în tehnica aerospaţială, marină, acoperiri, produse chimice, mase plastice, inginerie şi industria construcţiilor. Ele pot fi întâlnite de asemenea în aplicaţii din domeniile auto, alimentaţie agricolă, ambalaje, alimentaţie, textile, hârtie şi aplicaţii electronice.

Variachem este distribuitorul oficial al Perstorp în Ungaria, exceptând agenţii de coalescenţă şi aditivii pentru alimentaţie.

Mărci şi produse importante: Boltorn® (Polimeri Dendritici); Formiat de Calciu; Capa® (Caprolactonă); Charmor® (Produse pentru acoperiri intumescente); Easaqua® (Poli-izocianaţi alifatici pentru dispersii apoase de poliuretani); Emoltene® (Plastifiant); Neopentil Glicol; Pentaeritritol; TMP; Tolonate® ( Poli-izocianaţi pentru recepturi pe bază de solvent şi cu conţinut ridicat de substanţe solide).

 schwegmann_logo_RO

Încă de la înfiinţarea ei, compania Bernd Schwegmann s-a specializat în dezvoltarea şi producerea unor produse chimice necesare producţiei de vopsele şi industriei poligrafice. Succesul nostru se bazează pe o constantă corelare a liniilor de produse cu cererile pieţei, pe menţinerea în permanenţă a calităţi la un nivel ridicat şi pe servicii individuale realizate prin eforturi susţinute de către personalul nostru şi de toţi agenţii de pe teritoriul şi din afara Germaniei. Bernd Schwegmann adaptează în mod continuu compoziţia materiilor prime şi a produselor finite la cele mai recente norme asupra compatibilităţii acestora cu mediul.

 peramin_logo


Cu 30 de ani experienţă în majoritatea aplicaţiilor din domeniul construcţiilor, Peramin AB are ca scop oferirea unor compuşi pe baza unor materii prime specifice care îmbunătăţesc şi conferă un control mai ridicat asupra reologiei, curgerii şi performanţei mortarelor uscate pe bază de ciment Portland, ciment aluminos sau sulfat de calciu:
  • Peramin SMF, plastifiant
  • Peramin CONPAC, superplastifiant
  • Peramin SRA, agent de reducere a contracţiilor
  • Peramin DEFOAM, agent antispumant
  • Peramin RH, agenţi reologici  Vissza
 
 
© Variachem 2009 Minden jog fenntartva Impresszum           Kapcsolat           Oldaltérkép           Jogi nyilatkozat           prezi   Design & CMS: Dolphinet